вівторок, 2 вересня 2014 р.

УКРАЇНО,ЛЮБА НЕНЬКО!

Україно– мій духмяний дивосвіт.
Голубінь над чистим золотом колосся,
Через терни йшла до волі стільки літ,
І настав той світлий день, коли збулося!
День Незалежності України – це найбільше національне свято . Уперше за тисячолітню історію на карті світу постала держава під назвою«Україна».
Збулося довічне прагнення нашого народу. Збулося те, за що страждали і гинули, боролися і вболівали, для чого жили і працювали мільйони синів і дочок України -впродовж років, десятиліть, століть... Те, що було провідною зорею для геніїв її духу, -і що було їхнім непозбутнім болем і тяжкою мукою...
Україна може вижити і повинна вижити і, насамперед,завдяки її культурі. Бо це - єдиний посланець душі України, її людська і творча суть. Час минає, а все, що талановито закарбовано у слові, залишається з нами і залишиться після нас. Утверджуймо Україну Духу,Україну Розуму, Україну Серця -навіки, до нескінченності, - на Радість Світам!
Вшанувати 23-ю річницю Незалежності України бібліотекар Бронгалівської бібліотеки-філії Г.І.Жувкевич спільно з вчителями школи, за підтримки голови сільської ради І.С.Пона організували та провели патріотичну годину під назвою «Україно, люба ненько!», учасниками якої були учні Бронгалівської ЗОШ I-IIст.А також в приміщенні бібліотеки для місцевих жителів було організовано виставку вишиванок своєї місцевості.
Нехай наші символи -святий Гімн, Золотий Тризуб, наш Прапор синьо-жовтий освітлюють наше життя,гріють душі й серця, єднають і зміцнюють сили всіх українців.
З святом вас! Слава Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар