пʼятницю, 5 вересня 2014 р.


У ПОШУКАХ ІСТИНИ
 
3 вересня 2014 р. в читальному залі районної бібліотеки для дорослих за ініціативою місцевого краєзнавця С. Г. Колодницького відбулася презентація книги Володимира Павліва «У пошуках Галичини» (публіцистика і есеїстка). Пан Володимир Голова Організації «ЄВРОПЕЙСЬКА ГАЛИЦЬКА АСАМБЛЕЯ» - це об'єднання людей метою яких є збереження зв'язку поколінь та тяглість традицій. Ми не можемо будувати своє майбутнє на порожньому місці. Ми повинні використати всі найкорисніші надбання нашого народу й таким чином реалізувати його прагнення до кращого майбутнього. Європейського майбутнього.
Нова книжка Володимира Павліва укладена з публіцистичних та есеїстичних творів, надрукованих і передрукованих у різних виданнях України, Росії та Польщі за період 2001-2012 років, а також написаних спеціально для неї. Всі ці статті об’єднує одна тема - Галичина.
У своїх творах автор послідовно відстоює теорію ментально-культурної «окремішності Галичини» і звертається до уявного Галицького народу. Книга призначена перш за все для тих читачів, які вважають себе патріотами Галичини, а також тих, кого цікавить феномен «галичанства».
Бібліотечні працівники щиро вдячні Володимиру Павліву за подаровані книги та всім кого зацікавив зміст цієї книги запрошуємо завітати до нашої бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар