четвер, 21 квітня 2016 р.

Молодь нового тисячоліття

Тема формування молодої особистості надзвичайно важлива, адже активна життєва позиція молоді – запорука нормального функціонування суспільства. Саме ця соціальна група закладає основи майбутнього благополуччя будь-якої країни. Від того, на скільки молодь глибоко інтегрована в усі сфери життя залежить напрямок і темп розвитку суспільства. Саме сучасним молодим людям потрібно буде сформувати політичну еліту дня завтрашнього. Уже ціле покоління молодих людей виросло в принципово іншому політичному й соціальному просторі. На сьогоднішній день не існує більше комсомольських організацій, піонерії, ленінських уроків та інших пережитків соціалістичної системи виховання молоді. Українська молодь орієнтується скоріше не на досвід і цінності своїх батьків, а на актуальні знання сучасності.
Молоді люди як губка вбирають в себе демократичні цінності і вже не уявляють своє життя без свободи самовираження. Сьогодні вони критично висловлюють свою думку на адресу існуючої державної політики, політиків, відкрито дискутують зі ЗМІ тощо.
23 березня 2016року в приміщенні бібліотеки для дорослих відбувся урок правових знань на тему: «Молодь нового тисячоліття: проблеми, захоплення, інтереси».
На сьогоднішній день місією бібліотеки у роботі з молоддю є забезпечення конституційного права молодих громадян на вільний доступ до соціально-значимої інформації, створення рівних інформаційних можливостей для розвитку сучасномислячої, освіченої, творчоактивної молоді та інформаційна підтримка особистості у вирішенні життєвих проблем.
Бібліотекар дорослого абонементу
Лотоцька О.Б.

Немає коментарів:

Дописати коментар