четвер, 17 травня 2012 р.


НАЙСВЯТІШЕ В СВІТІ СЛОВО - МАТИ.
День Матері відзначається у травні, бо це місяць Пречистої Діви Марії, яка благословила у хресну путь свого сина – спасителя людства. До Матері Божої звертаються християни, просячи заступництва та допомоги.
Найдорожчою людиною у нашому житті завжди була, є і буде мама. Із нею ми відкрили для себе світ. Перші кроки зроблено, тримаючись за мамині надійні руки. Перша пісня – мамина. Першу іграшку подала мама і перша порада теж мамина. Наша мама найдорожча, найкраща і єдина. Мама ласкава, ніжна і добра. Вона завжди поруч.
З цього приводу13 травня 2012 р. в приміщенні Будинку культури с.Мужилів відбулося святковий концерт присвячений Дню Матері під назвою «Берегти матір – значить піклуватися про чистоту джерела, з якого ти пив з першого свого подиху».
 Організаторами свята були працівник Будинку Культури та бібліотекар Мужилівської бібліотеки-філії Г.М. Баран. Учасниками масового заходу були учні школи та дитячого садку «Казка». Присутніми були методисти районного будинку культури та жителі села Мужилів.
У всіх піснях і закликаннях бачимо матір і порівнюємо її із зорею – образом незгасним, немеркнучим. Зорею, що світить звідусіль, з усіх доріг і відстаней. Адже тільки мати була, є і залишається для нас живим символом рідного дому, рідної землі.

Немає коментарів:

Дописати коментар