вівторок, 22 травня 2012 р.

Подорож у царство книг.


Весняну пору бібліотека зустрічає завжди жваво, бо вже стало традицією кожного року проводити екскурсії у дитячій бібліотеці.

З настанням літніх канікул «школа» заслужено бере тайм-аут, то міські бібліотеки заохочують дітей до відпочинку з книгою. Пріоритетними завданнями Підгаєцької дитячої бібліотеки  є залучення дітей до систематичного читання, виховання твор­чого та ерудованого підростаючого покоління, розвиток творчого потенціалу, виховання в ді­тях патріотичних почуттів, громадянського обо­в'язку, шанобливого ставлення до національної спадщини, історії, культури, традицій.
15 травня 2012 року до районної дитячої бібліотеки завітали вихованці дитячого садка "Журавлик" з вихователькою М.С. Кружилецькою на ціккаву екскурсію. Працівники бібліотеки познайомили дітей з домом де живуть книги. Провели з ними цікаві і захоплюючі ігри, а саме рольову гру-казку "Колобок". Маленькі відвідувачі були в захваті, брали активну участь в іграх, у розгадуванні загадок, співали пісні, розказували вірші.

Ми вважаємо, що такі заходи будуть цікаві для свіх дітей міста. Тому, доргі діточки, завітайте до нас, тут змістовно проведете свій час!


Немає коментарів:

Дописати коментар