четвер, 7 грудня 2017 р.

ЗРОБИ КРОК НАЗУСТРІЧ ПРОФЕСІЇ



У Підгаєцькій районній бібліотеці для дорослих за участю фахівця райцентру зайнятості Ольги Галаси відбувся профорієнтаційний захід для учнівської молоді «Зроби крок назустріч професії».

Бібліотекар юнацького абонементу Наталія Омелько розповіла користувачам про програму «Бібліоміст», завдяки якій у бібліотеці діє Інтернет-центр, де відвідувачі мають вільний, безкоштовний  доступ до потрібної інформації. Учні  довідались про особливості професії бібліотекаря, про нові надходження, ознайомилися з книжковим фондом, оглянули бібліотечні тематичні виставки. 

Фахівець райцентру зайнятості Ольга Галаса  проінформувала молодь про послуги служби зайнятості, актуальні професії на регіональному ринку праці, про те, як правильно обрати фах та основний наголос зробила на перспективах працевлаштування після навчання.

А також користувачі  ознайомились із сайтами з пошуку роботи та їх структурою. Через пошукові системи самостійно шукали  вакансії, адреси вищих навчальних закладів, пройшли профдіагностичне тестування на визначення власних нахилів та здібностей.                        

Немає коментарів:

Дописати коментар