вівторок, 19 грудня 2017 р.

ПІДГАЄЧЧИНА В ІМЕНАХ

Серія бібліографічних покажчиків   – це осягнення нашої історії через призму сприйняття особистостей, що прославили своїми подвигами і ділами Підгаєцьку землю.

Багата й цікава історія Підгаєччини , її культурне життя, здобутки у сфері духовності, що творили і творять люди, які є гордістю нашого краю. 
 
Бібліограф Г. Г. Гонсьор в Підгаєцькій бібліотеці для дорослих провела презентацію бібліографічного покажчика «Підгаєччина в іменах» для працівників  сільських бібліотек-філій. Цей бібліографічний покажчик  розпочинає однойменну бібліотечну серію. Особливу увагу в покажчику акцентовано на розкритті змісту місцевих газет, оскільки це здебільшого єдине джерело, звідки взято матеріали.

Основна мета даного посібника полягає в задоволенні інформаційних, професійних, любительських  запитів, всіх хто не байдужих до історії краю.

Запрошуємо всіх шанувальників художнього слова ознайомитися з творчістю художників, скульпторів та цікавими дослідженнями краєзнавців, зорієнтуватися у літературному процесі Підгаєччини.

Бібліограф Підгаєцької ЦБС

Галина Гонсьор

Немає коментарів:

Дописати коментар