середу, 6 грудня 2017 р.

ВІДРОДЖЕННЯ. ГОРДІСТЬ. СИЛА. МУЖНІСТЬ.

Немає більш благородної місії, ніж захист свого народу і Батьківщини. 6 грудня – День Збройних Сил України. Незважаючи на досить невелику офіційну історію сучасного українського війська, насправді вона сягає багатьох століть, а її бойові традиції формувалися у важких кривавих війнах і конфліктах від Київської Русі до Другої світової війни. 

Із березня 2014 року наша країна знаходиться в стані неоголошеної війни. Багато страждань випало на долю нашого народу за цей час, але він проявив свій незламний дух. Сьогодні на Сході України йдуть військові дії, точаться криваві бої. Там вирішується доля і майбутнє України. Весь народ нашої держави об`єднався нині проти російського агресора. Сили АТО намагаються протистояти терористам. На полі битви — захисники, воїни.

06 грудня 2017 р. в бібліотеці для дорослих відбувся урок мужності «Відродження. Гордість. Сила. Мужність.», де юні користувачі мали змогу переглянути  відео-матеріали про наших захисників у зоні АТО та ознайомитися з друкованими виданнями, які представлені на книжковій виставці.

Впевнені, що Збройні Сили України, підтримані усім суспільством, і надалі з честю виконуватимуть свій обов’язок перед Вітчизною, надійно захищатимуть мир і спокій українського народу, недоторканність та територіальну цілісність нашої держави.

Бібліотекар читального залу
Тетяна Нагловач

Немає коментарів:

Дописати коментар