вівторок, 19 грудня 2017 р.

ТИ ДО НАС ЗАВІТАЙ, НАШ СВЯТИЙ МИКОЛАЙ
На колінцях я молюся,
Всі гріхи мені прости,
Від лихого захисти,
Просвіти наше серденько,
Щоби вчились ми гарненько,
Щоб у школі і удома не робили зла нікому.
Щоб були ми всі здорові
Завжди в мирі і любові!

Холодно надворі. Намело багато снігу. Саме цієї ночі святий Миколай опускається на срібній вервечці з неба на землю. Сивобородий, у довгій золотистій накидці, заходить він до кожної хати і розкладає дітям під подушки свої пречудові гостинці.

З нагоди цього свята 18.12.2017 р. в приміщенні Вербівської ЗОШ I-II ст. вчителькою 1-го класу Н. І. Лапчак спільно з сільським бібліотекарем О. М. Мастенко було проведено дитячий ранок під назвою «Вже Миколай у хату йде».

Святкова програма розпочалося виступом учнів , які показали свою неабияку артистичність. Це була велика радість для усіх. Батьки тішилися, дивлячись на майстерність виконання художніх номерів юних акторів. Після цього діти отримали гарні подарунки від Миколая Чудотворця.

Наслідуймо добро і вчинки Миколая! Нехай це свято стане для нас святом Милосердя, святом Доброти, Прощення, Любові до ближніх.

Хай кожне зимове свято приносить  дітям радість , задоволення, пізнання нового. Бажаємо усім читачам та їх родинам веселих свят, щастя, миру і здоров’я!
Бібліотекар
бібліотеки-філії с. Вербів

Ольга Мастенко

Немає коментарів:

Дописати коментар