четвер, 19 грудня 2013 р.


ОЙ, ХТО, ХТО МИКОЛАЯ ЛЮБИТЬ

За вікном сніжок летить,
Вітром завіває,
Тож спішіть усі до нас
На свято Миколая!

Хто не знає про святого Миколая? Малий і старий знає про нього. Щороку приходить він у кожну господу з миром і дарунками. Для маленьких стає чарівною казкою. Виростають діти – і добра казка зникає, а Миколай залишається.

З нагоди цього свята 17 грудня 2013 р. завітав святий Миколай і в Новосілківський дитячий садок «Казка», де відбувся дитячий ранок під назвою «Ой, хто, хто Миколая любить». Організаторами даного заходу були вихователька дитячого садка С. В. Солтисяк  спільно з зав. бібліотекою Новосілківської бібліотеки-філії  М. Я. Дець.

Мета заходу: розказати про доброчинні справи святого Миколая; виховати в дітей любов до ближнього, почуття доброти й милосердя; сприяти розвиткові їх творчих здібностей, викликати бажання берегти свою національну культуру.

Розпочалося свято з переказів легенд та історій виникнення його святкування. Дітки розповідали віршики та молитви до Св. Миколая, співали пісні. На завершення свята вся малеча отримала подарунки від Св. Миколая.

Тож наслідуймо добро і вчинки Миколая! Нехай це свято стане для нас святом Милосердя, святом Доброти, Прощення, Любові до ближніх.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар