понеділок, 21 жовтня 2013 р.


МОДНО, КРАСИВО І ДЕШЕВО!


З найдавніших часів жінки намагалися прикрасити не тільки своє житло, але й змайструвати своїми руками прикраси для себе коханої.

Спочатку це були просто “кулони”, підвішені на шнурку черепашки, зуби видобутого на полюванні тварини, гарні камінчики. З часом люди навчилися обробляти різні природні матеріали і навіть виготовляти намистини за допомогою різних технологій. В даний час виробництво прикрас поставлено на промисловий потік. Ексклюзивні екземпляри можна придбати в модних салонах, зробити на замовлення у відомого майстра.

Але куди приємніше, та й економніше, зробити прикрасу чи сувенір своїми руками, вклавши в нього частинку своєї душі, свого тепла.
В даний час виготовлення різних предметів і прикрас з бісеру, втім, як і інші види рукоділля, стало особливо модно.

Тому 10 вересня 2013 р. в Підгаєцькій районній бібліотеці для дорослих бібліотекар юнацького абонементу Н. І. Омелько організувала віртуально-мистецький урок бісероплетіння під назвою «Модно, красиво і дешево!». Своїми секретами майстерності бісероплетіння та першими кроками в цьому рукоділлі з присутніми поділилася Наталя Володимирівна Банах, жителька с. Галич. Вона продемонструвала виставку своїх робіт.

На цьому уроці були присутні учні школи, які є членами книжкового клубу «Кругозір».

Завдяки програмі «Бібліоміст» наші користувачі мали змогу переглянути веб сайти відповідної тематики:


Запрошуємо всіх бажаючих до нас у бібліотеку на уроки-практикуми з бісероплетіння.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар