понеділок, 21 жовтня 2013 р.


Творче сузір’я Підгаєччини

Підгаєцька районна бібліотека для дорослих  завдячуючи Б. І. Манюку - директору Підгаєцького історико-краєзнавчогго музею продовжує цикл презентацій під назвою «Творче сузір’я Підгаєччини».

Ось і 22 серпня 2013 р. відбулася презентація творчих робіт Володимира  Федорчука та презентація збірки гумористичних творів  під назвою «Кота за хвоста»  Ярослава Борсука.  Бібліотекар читального залу Т. І. Нагловач ознайомила з короткою біографією творчих авторів.

Пана Володимира ще з раннього дитинства цікавила природа, її пробудження, буяння та згасання безпосередньо торкалися його романтичної душі. Для присутніх були представлені чудові картини на яких відтворена краса нашого краю та різьблені вироби на різних породах дерев, де зображені витончені жіночі постатті.

Для багатьох Підгайчан Ярослав Борсук відомий як редактор місцевого радіомовлення та вчитель природничих наук та завдяки презентації  ми дізналися про нього як про автора гумористичних і сатиричних творів, які друкувалися в журналі «Перець», газетах «Голос України», «Молодь України», «Вільне життя», «Ровесник», «Земля Підгаєцька» та збірці «Перші ластівки» 1996 р. Збірку «Кота за хвоста» йому допоміг видати його товариш Ю. Мандрицький.

На заході були присутні жителі міста Підгайці та працівники сільських бібліотек-філій.

Тож шановні Підгайчани  всіх кого цікавлять таланти нашого краю запрошуємо відвідувати презентації, які ще будуть проводитися у нашій бібліотеці.




 

Немає коментарів:

Дописати коментар