середу, 7 червня 2017 р.

ЗЛОЧИН І ПОКАРАННЯ

Право, закони супроводжують людину все її життя. Щоб уміло і правильно користуватись своїми правами і добре виконувати свої обов’язки, не порушуючи прав і законних інтересів інших, треба знати закони. Звичайно, у юному віці неможливо знати детально всі закони. Але основне молодь повинна знати. Це і є метою нашого заходу.

В Підгаєцькій районній бібліотеці для дорослих бібліотекар читального залу організувала  урок-застереження під назвою «Злочин і покарання» для студентів Галицького медичного коледжу. З правами і обов’язками наших читачів ознайомив інспектор з ювенальної превенції Підгаєцького відділу поліції А. І. Бензак. А також дуже цікаво і змістовно було проведено тренінг в ігровій формі разом з фахівцем з соціальної роботи Підгаєцького районного центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді О. І. Доскочем.




Треба пам’ятати про те, що від проступку до злочину один крок. Шлях до злочину розпочинається з розбещеності, неповаги до старших, жорстокості. До однієї з основних причин виникнення правопорушень можна віднести відсутність почуття особистої відповідальності, що часто веде до співучасті у злочинних діях. Ця та інша причини можуть привести до скоєння злочину. Але треба пам’ятати, що незнання закону не звільняє від відповідальності.

Тетяна Нагловач

Немає коментарів:

Дописати коментар