середу, 7 червня 2017 р.

ЗДОБУДЕШ УКРАЇНСЬКУ ДЕРЖАВУ,
АБО ЗАГИНЕШ У БОРОТЬБІ ЗА НЕЇ

День Героїв – це день пам'яті усіх українців, що присвятили своє життя нашій з вами свободі, тих, хто боровся і захищав Україну. Воно було покликане відродити в українців героїчний дух минулих поколінь, які дали нашій історії яскраві приклади героїзму лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, січових стрільців та вояків Армії УНР, УПА та діячів ОУН.

Борці за волю України, які загинули в боротьбі з ворогом залишилися нескореними. Їх гаслом було "Здобудеш Українську державу або загинеш у боротьбі за неї" . Для нас то є свято, тому, що на величі вчинків й величі духу плекають нових героїв, нових захисників української нації, захисників незалежної України.

Також ми вшановуємо героїв Небесної Сотні, які чинили шалений опір антиукраїнській владі, борців за територіальну цілісність і незалежність України - вояків АТО, які є взірцем служіння українській нації для сучасної молоді.

З нагоди свята Героїв в Підгаєцькій районній бібліотеці для дорослих було проведено інформаційну годину та влаштовано книжкову виставку під назвою «Покоління незалежних».
В цей день небайдужі та вдячні нащадки вивішують національні прапори для вшанування пам'яті борців за свободу кожного українця, за кращу долю та волю України і з повагою та почуттям власної гідності промовляють:

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

Бібліотекар юнацького абонементу

Наталія Омелько

Немає коментарів:

Дописати коментар