вівторок, 28 липня 2015 р.


МОЛОДЬ НА РИНКУ ПРАЦІ

Для працевлаштування молоді після закінчення або припинення навчання у загальноосвітніх, професійно-технічних і вищих навчальних закладах, а також після звільнення зі строкової військової чи альтернативної (невійськової) служби бібліотекар читального залу Т. І. Нагловач організувала зустріч молоді з спеціалістом з Підгаєцької державної служби зайнятості.
В приміщенні районної бібліотеки для дорослих профінформатор Ольга Богданівна Галаса  ознайомила присутню молодь про можливості працевлаштування в сучасних умовах,  уявлення молоді про можливості професійного навчання зареєстрованих безробітних на замовлення роботодавців, сприяння у започаткування власної справи.
А також в бібліотеці можна ознайомитися іншими матеріалами з державної служби зайнятості: інформація для демобілізованих учасників АТО: як знайти роботу, дорожня карта для людей, переміщених в межах країни та їх працевлаштування, інформація про те як отримати ваучер на навчання, послуги служби зайнятості, як діяти молодій людині у пошуках роботи, як підготуватися до співбесіди з роботодавцем, основні правила складання резюме.

Немає коментарів:

Дописати коментар