середу, 25 березня 2015 р.


СКАРБИ БЕЗСМЕРТНОГО КОБЗАРЯ

В історії назавжди залишаються імена, які з гордістю вимовляє, пам'ятає і шанує людство. У перші березневі дні ми знову згадуємо великого сина нашого народу – Тараса Шевченка.
Увесь свій могутній талант він присвятив служінню народові. «Історія мого життя – писав поет, - становить частину історії моєї Батьківщини».
З нагоди вшанування творчості великого Кобзаря 7 березня 2015 р. бібліотекар Галицької бібліотеки-філії спільно з сільським завклубом організували та провели інтелектуально-пізнавальну гру «Скарби безсмертного Кобзаря».
Минуло багато років від дня народження Т.Г. Шевченка — славного сина українського народу, але й сьогодні його слово живе між нами. Шевченко — це наша душа, наша мудрість, наша сила. Які б нещасті і муки не випадали на долю нашого народу, він вистоїть, якщо з ним буде Шевченко, його слово. Він завжди підтримував і підтримуватиме нас, додаватиме снаги. Тож нехай «Заповіт» Великого Кобзаря стане заповітом для нас у справі збереження мови народу, звичаїв, пісень. Нехай вогонь його душі запалить у ваших серцях іскру Віри, Надії, Любові до рідної землі, свого народу.

Бібліотекар                                                                      Лілія  Омелько
Зав. клубом                                                                      Христина Томин

Немає коментарів:

Дописати коментар