четвер, 4 квітня 2013 р.


А Казка в дорозі десь там загубилась

 
Ми сьогодні Казку сюди запросили,
Щоб бачити казку і слухать гуртом.
А Казка в дорозі десь там загубилась,
Давайте її погукаєм разом.


            В рамках тижня дитячої та юнацької книги бібліотекар дитячого абонементу С. О. Дюг  Підгаєцької районної бібліотеки для дітей підготовила свято Казки під назвою «А Казка в дорозі десь там загубилась».        29 березня 2013 р. учасники свята відвідали Підгаєцький дитячий садок «Журавлик», де разом з наймолодшими користувачами нашої бібліотеки поринули у світ дивовижної краси, у світ чарівний і незвичайний, у світ сповнений дива – у Казку.
           
Герої улюблених казок запросили маленьких глядачів на справжній казковий карнавал, щоб навчити їх дарувати ласку, любити Вітчизну, поважати старших і один одного, частіше усміхатися, робити добро і читати цікаві, мудрі і повчальні казки.

            Казковими героями були користувачі бібліотеки, а саме: дошкільнята , учні 1-7 кл., які є учасниками бібліотечного гуртка «Спадщина».
           
Працівники бібліотеки  щиро вдячні всім учасникам та їхнім батькам, які брали безпосередню участь в організації цього свята, незважаючи на всі негаразди сьогодення і запрошуємо всіх дітей відвідувати нашу бібліотеку, щоб тут познайомитися з казковими героями, але вже на сторінках книг.

Немає коментарів:

Дописати коментар