четвер, 18 квітня 2013 р.


ЛЮДИНА ДЛЯ ПРОФЕСІЇ ЧИ ПРОФЕСІЯ ДЛЯ ЛЮДИНИ?

Україна сьогодні проходить складний шлях державного і громадського становлення. У такий непростий час особлива увага приділяється освіті, її інтеграції у загальноєвропейський освітній простір.
Майбутнє держави – амбітні, енергійні молоді люди, які прагнуть стати конкурентоспроможними спеціалістами.
Таку талановиту молодь виховує Тернопільський кооперативний торговельно-економічний коледж, який готує фахівців, які працюють в різних галузях економіки, а саме: в торгівлі, ресторанному бізнесі, переробному, автотранспортному, готельному господарствах, банківській, фінансовій системах, в районних адміністраціях.
15 квітня 2013 р. в Підгаєцьку районну бібліотеку для дорослих завітали представники цього закладу - Г. Р. Вальків – заступник директора з виховної роботи, Р. Б. Липка – голова циклової комісії «Дизайну» та Ю. М. Волянюк – студент III курсу відділення «Дизайну», які ознайомили присутніх зі спеціальностями, які можна здобути у цьому закладі, а також розповіли про свою хорошу матеріально-технічну базу.
Талановиті студенти коледжу відділення «Дизайн» представили для жителів міста виставку творчих робіт, якими можна було помилуватися протягом трьох днів, а саме з 15 по 17 квітня 2013 р.
Шановні Підгайчани, запрошуємо всіх у районну бібліотеку для дорослих  для того, щоб більш детальніше ознайомитися зі спеціальностями, які можна здобути у цьому коледжі.

Немає коментарів:

Дописати коментар