пʼятницю, 7 грудня 2018 р.



Щороку, 6 грудня, в Україні відзначається День Збройних Сил України. Це свято було запроваджене у 1993 році постановою Верховної Ради, адже саме 6  грудня 1991 року був прийнятий закон "Про Збройні Сили України", що вважається офіційною датою створення армії незалежної України.

На сьогоднішній день Україна створює мобільну, боєздатну армію, яка боронить свою незалежність на Сході України із залученням різних видів озброєння та техніки, допомагає цивільному населенню на окупованих територіях. В цих складних умовах проявилися найкращі риси Збройних Сил України.

З нагоди цієї дати у бібліотеці для дорослих  відбулася патріотична година "Відродження. Гордість. Сила. Мужність."  Бібліотекар дорослого абонементу розповіла про історію виникнення  і сьогодення української армії.
Присутні мали можливість ознайомитися з викладкою літератури "Ім`я величне - захисник Вітчизни", де були представлені документальні та художні твори.

Шановні захисники Вітчизни, дорогі хлопці  та дівчата, прийміть щирі вітання з нагоди свята. Сердечно дякуємо за тихі ночі, які ви для нас оберігаєте, ціною свого життя. Ми молимо Бога за мир в Україні, прекрасній, квітучій, родючій – Єдиній. 


Слава Україні! Героям Слава!

                                                                                                                                                                                                                                    Бібліотекар дорослого абонементу 
                                                                                       Лотоцька О. Б.



Немає коментарів:

Дописати коментар