четвер, 27 вересня 2018 р.


ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ БІБЛІОТЕК

Бібліотека – храм добра і знань, до якого приходять ледь навчившись читати.








День Бібліотек – є прекрасною нагодою для проведення широкої рекламно-інформаційної кампанії, бібліотечно-інформаційних заходів з донесенням ідеї про необхідність існування бібліотек у сучасному культурно-освітньому просторі.
 Сучасні бібліотекарі намагаються підтримувати дружелюбну атмосферу для читачів, оновлювати дизайн, інтер’єр бібліотек, комп’ютеризовувати інформаційне забезпечення користувачів, співпрацювати з читачами, проявляючи щиру увагу до їхніх запитів та уподобань. Зусилля бібліотекарів спрямовані на те, щоб читач відвідував бібліотеку не тільки як місце обміну книжок, а як храм знань і мудрих думок, а читання стало б для нього творчим процесом.
 
Саме тому, напередодні професійного свята (26 вересня) працівники районної бібліотеки для дорослих організували на пл. Майдан Незалежності, біля входу у бібліотеку, акцію «Бібліотека запрошує!!!».  Жителі району, учні та студенти місцевих навчальних закладів мали змогу ознайомитися з новими надходженнями літератури, поповнити «Скриньку побажань», де висловили своє бачення, якою вони би хотіли бачити бібліотеку та робили запити на поповнення бібліотечних фондів. Бібліотекар читального залу презентувала послуги, якими можна скористатися у бібліотеці. Учні Підгаєцького ПАЛу взяли участь у флешмобі «Я люблю читати», а учасниками вікторини стали учні Підгаєцької ЗОШ I-III ст. Дана акція посприяла залученню нових користувачів у бібліотеку.

Дякуємо всім відвідувачам нашого заходу. До нових зустрічей у бібліотеці!

Немає коментарів:

Дописати коментар