понеділок, 7 листопада 2016 р.

І ЗНОВУ ПАМ`ЯТЬ ЗБЕРЕЖЕ

Нам не забути днів війни…
У нашій пам`яті вони.
І ті герої незабутні,
Що з нами йдуть в віки майбутні.

72 рік минув з часу визволення України від німецько-фашистських загарбників. Ця дата залишиться найсвітлішим спомином у серці кожного громадянина України. Адже саме Україна зазнала найбільших жертв і руйнувань у страхітливій Другій світовій війні.
В рамках відзначення 72-ї річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників 28 жовтня 2016 р. у Підгаєцькій районній бібліотеці для дорослих було проведено історичну годину під назвою «І знову пам`ять збереже». 
В рамках години шани бібліотекар нагадала користувачам бібліотеки, про те, як на окупованій території гітлерівці знущалися над мирним населенням та військовополоненими. Техніка знищення окупованих країн була садистською, сягнула небачених розмірів. Гітлерівці вкрили Європу павутиною похмурих катівень. Кров холоне в жилах при згадці про такі табори.
Під час проведення заходу користувачі мали змогу переглянути відеоматеріали тих страшних, бентежних днів.
«Минають десятиліття… народжуються і виростають нові покоління все менше залишається тих, хто пам’ятає злочини фашистів зі свого трагічного досвіду. Але в пам`яті народній ніколи не погасне подвиг тих, хто боровся і поліг за визволення рідної землі», - наголосила бібліотекар.

Бібліотекар дорослого абонементу
О. Б. Лотоцька



Немає коментарів:

Дописати коментар