середу, 26 серпня 2015 р.

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, УКРАЇНО!

Кожна людина завжди з великою любов'ю і душевним трепетом згадує місце, де народилася, де минуло її дитинство. То вогнище, маленька батьківщина кожної людини, де живуть мама, тато, бабуся,дідусь, сестри, брати. І якщо скласти маленькі батьківщини кожного з нас -вийде наша велика держава Україна. Що таке Україна?
Україна - це наша земля, рідний край, наша країна з багатовіковою історією,мальовничою природою, чарівною піснею, мудрими і талановитими людьми.
Відзначити найважливіші свята нашої держави: День Прапора та День Незалежності України жителі с. Бронгалівка та с.Вага зібралися 23 серпня 2015 р. Односельчан прийшли привітати: сільський голова І. С. Пона, отець Василь, та учні місцевої школи під керівництвом вчителя О. Я. Крутиголови, а бібліотекар сільської бібліотеки Г. І Жувкевич зібрала вишиті експонати сільських умільців та представила їх на виставці.
Нові часи, нові завдання, нові вимоги…Незалежність України дає можливість кожному з нас стати справжнім господарем своєї землі. Сьогодні ми є свідками великих перетворень, що відбуваються в нашій країні. Ви – майбутнє України. То ж своїми знаннями, працею, здобутками підносьте її культуру, своїми досягненнями славте її. Будьте гідними своїх предків, бережіть волю і незалежність України, поважайте свій народ і його мелодійну мову. Шануймо себе і свою гідність, і шановані будемо іншими.

Бібліотекар с. Бронгалівка

Г. І.Жувкевич

Немає коментарів:

Дописати коментар