середу, 2 квітня 2014 р.


ДЛЯ ЗЕМЛІ - СОНЦЕ, ДЛЯ НАРОДУ – ШЕВЧЕНКО

Тарас Григорович Шевченко – видатний український письменник та поет,чия творчість зробила його не багато не мало, а символом українського народу та однією з головних колон, на якій тримається вся наша українська культура. У духовній історії України Шевченко посів і досі беззастережно посідає виняткове місце. Шевченків «Кобзар» є Біблією українського народу, якому судилося бути безсмертним, бо сам народ визнав його своєю книгою.

13.03.2014 р., з нагоди 200-річчя від дня народження Великого генія в Новосілківському дитячому садку відбулося свято під назвою «Для землі - сонце, для народу - Шевченко».
Зав. бібліотекою  М. Я. Дець допомагала організаторам підібрати літературу для написання сценарію та влаштувала книжкову виставку «Шевченкове слово у віках не старіє».
Справедливо Великого Кобзаря – народного мислителя та творця,вважають народним пророком… Безсмертна могутня сила його таланту,проникливість і глибина його думки,ніжність його лірики,мужність і пісенність його до своєї Батьківщини, до свого народу. Пам’ять про нього живе і буде жити вічно в серцях українського народу.
 
                                                                                       М. Я. Дець

Немає коментарів:

Дописати коментар