вівторок, 21 листопада 2017 р.

НАМ Є КИМ  ПИШАТИСЬ

У ці дні наша країна відзначає четверту річницю Революції Гідності і Свободи, яка залишила глибокий, визначальний і незабутній слід в історії. Її ідеали, надії й рішення разюче змінили нашу ментальність, розпочали і продовжують формувати нашу нову політичну ідентичність.

Основною рушійною силою  була молодь і студентство.   18-20-річні студенти подорослішали на кілька років. Революція гідності, без сумніву, змінили країну. Але вона змінила і кожного з нас. Молодь навчилася брати на себе бодай маленьку, але відповідальність, навчилася бути небайдужою.

З нагоди цих подій в Підгаєцькій районній бібліотеці для дорослих в читальному залі влаштовано книжкову виставку-досьє «Нам є ким пишатись». Наші користувачі протягом тижня мають змогу ознайомитися з друкованими виданнями, які містять інформацію тих днів.

Шанс на зміни нам дістався дорогою ціною, ціною людських жертв, ціною втрати частини території. Ми вигнали прогнилу корумповану владу, але  пустили на свою землю війну. Звичайно, не з нашої вини нині творяться ті жахіття на Донбасі, але саме нам з цим жити і боротися за нашу свободу.

Якщо хочемо європейського благополуччя, європейського рівня життя, то маємо жити і працювати як європейці: віддавати державі більше, ніж брати та вимагати з неї. І щодня пам'ятати про тих, хто віддав своє життя за кращу Україну — за таку Україну, про яку усі ми мріємо...
Тетяна Нагловач
бібліотекар читального залу


Немає коментарів:

Дописати коментар