понеділок, 10 грудня 2012 р.

… Є на світі Україна! Не грудка, а земля з народом є!

 
Настала переміна!
У цьому ж – ні найменшого гріха,
На Україні буде Україна,
А не чиясь окраїна глуха.

Референдум 1 грудня 1991 р. підтвердив акт незалежності України, де позитивну відповідь дало населення всіх областей України незалежно від їх національного складу. За незалежність проголосували не тільки українці, а й представники інших народів, для яких батьківщиною є українська земля.
До цієї дати 4 грудня 2012 р. в приміщенні Підгаєцької районної бібліотеки для дорослих відбулася історична година під назвою «… Є на світі Україна! Не грудка, а земля з народом є!», яку підготувала та провела бібліотекар юнацького абонементу Н. І. Омелько.
 
Учасниками цього заходу були учні школи та студенти Галицького медичного коледжу, які брали активну  участь у вікторині, яка була включена в сценарій масового заходу. Коротко та змістовно про події референдуму нам розповів викладач правових дисциплін Галицького медичного коледжу І. Є. Савко.
На  цьому заході були запрошені та присутні завідувач сектору з питань внутрішньої політики зв’язків з засобами масової інформації та громадськістю апарату Підгаєцької РДА,  редактор районної газети «Земля Підгаєцька» О. В. Крегель.

Немає коментарів:

Дописати коментар