середу, 25 липня 2012 р.

Робоче місце молоді – гарантовано!



 Тема працевлаштування молоді, а тим більше випускників вищих навчальних закладів, зокрема в нашому праценадлишковому районі, завжди була актуальна та проблематична.
Відсутність достатньої кількості вільних робочих місць на регіональному ринку праці, невміння презентувати себе роботодавцю, акцентувати його увагу на своїх знаннях та переконувати, що саме вони гідні зайняти відповідну вакансію не дозволяє молоді знайти роботу та працевлаштуватися після закінчення навчального закладу.

З цього приводу 24 липня 2012р.в районні бібліотеці для дорослих бібліотекар дорослого абонементу  О. Б. Лотоцька організувала та провела інформаційний практикум з і ще однією групою безробітної молоді  віком від 21р. до 28р. під назвою «Робоче місце молоді – гарантовано». 
 На цей захід було запрошено заступника директора центру зайнятості О. С. Кидонь, яка надала більш конкретнішу інформацію, тобто ознайомила всіх присутніх з сайтами по працевлаштуванні.

        Тому молоді люди, які не знайшли себе на ринку праці завжди можуть звернути ся до бібліотеки для дорослих де діє Інтернет - центр з вільним безкоштовним доступом до мережі Інтернет, де вони зможуть знайти необхідну для себе інформацію.

Немає коментарів:

Дописати коментар