четвер, 29 березня 2012 р.

Зернятко молитви – це наш порятунок

Молитва, це духовна пожива кожної людини, християнина, бо молитвою підносимося до Божих висот і лучимося з Богом, стаємо перед ним і кажемо йому все те, що в нашій душі радісне, чи що її болить, чи чогось вона потребує, чи за щось вона вдячна, чи прагне на мить бути понад землею.

Без молитви наша душа німа. Молитва – наша дорога до Бога. У ній ми Бога шукаємо і знаходимо, молитва – це наша поміч, наше світло, наше добро. Молімося кожен раз і всюди.

28 березня 2012 р. в приміщенні Підгаєцької бібліотеки для дітей відбулася година духовності «Зернятко молитви – це наш порятунок». Організаторами якої  були працівники дитячої бібліотеки.
Присутні мали змогу почути Слово Боже, пізнати істину життя за допомогою Божих Заповідей, поринути у світ добра, милосердя, Божого благословення, виявити свою віру  молитвою.

Участь у цьому заході взяли учні Підгаєцької середньої школи, початкової спеціалізованої школи, студенти ПАЛ та працівники бібліотеки. 

Учасники заходу є кращими читачами бібліотеки. Своїми віршами, піснями, заповідями, наукою отців ми старалися донести до сердець присутніх Божу любов до нас. Його заповіді освітять Вам життєву путь.  Дорогі у Христі вчіться творити добро, бо для цього ми прийшли на світ, вмійте слухати і почути, жертвуйте, як вияв любові, шануйте життя!

На свято були запрошені отці обох конфесій, працівники РДА, працівники відділу культури, працівники бібліотек-філій та жителі Підгаєць.

Немає коментарів:

Дописати коментар